GARDERMOENmessa 2023

           


Velkommen til vår 11. nasjonale messe 31. august - 2. september 2023

Utstillerpåmelding åpnes 10. februar 2023
For nye utstillere som ikke kjenner messekonseptet se her.

- En gedigen nasjonal "markedsplass" hvor tilbydere og eiere/brukere av tungt materiell forenes - også i form av opprettholdelse og videreutvikling av det viktige bransjemiljøet. Utendørs, der utstyret er laget for å brukes og hvor bransjen trives best i hverdagen - sånt blir det godt miljø av! Svært lave utstillerpriser og én felles publikumsgate med utstillere stående i rekke og rad på hver side for lik eksponering mot publikumsgata. Inne-stands for mindre utstillere i laaange fellestelt. Et matnyttig og ujålete arrangement utstillerne føler tilhøre dem selv og verdt sin deltakelse.

Nytt f.o.m. 2023:
Leverandører av anleggsmaskiner som gagner transportbransjen ønskes også velkommen (årene 2023/2025/2027 osv. med 50 kroner per m2). Transport- og anleggsbransjen består av svært mange felles kundegrupper, og i 2021 lot vi Fredheim Maskin, Nasta og Volvo Maskin slippe til som prøve-utstillere fra anleggsbransjen.

Underlaget for anleggsdelen av messa består av kortklipt gressgrunn og således bekymringsløst mht. tunge maskiner og skader. Også muligheter for å ha maskiner i grustaket ved siden av slik at publikum kan prøve de (3 min. non stop gratis messebusser mellom test-/messeområde).

Muligheter for prøvekjøring av så vel lastebiler som anleggsmaskiner, organisert med gratis shuttle-busser 3. min fra selve messeområde til start/stop sted prøve kjøring av lastebiler samt prøving av anleggsmaskiner (grustak).

Noe du lurer på? Kontakt arrangementansvarlig Bjørn Magnussen